Kadının İyisi Konusuna Hayvani Bakış Açısı

7 Haziran 2011 Salı 0 yorum

Merhaba, evet günlerden Salı oldu ,hiç güzel bir gün değil güneşli falan ama nafile arafta kalmış, kayıp "yütük" bir gün bence. Neyse sevgili okurlar günün konusu hatta sorusu “Kadının iyisi”. Spekülatif bir konu gibi görünse de esasen öyle değil. Gerçekler “mutlaktır”(nasıl yalan) unutmayın.
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki kadının iyisi, ufak tefek ve melez olanıdır. Ben şahsım adına saf kanlardan hoşlanmadığımı söylemeliyim. Yaramazlar. Zaten mevcutta sevdiğim hatun da aynı şekilde melezdir. Lütfen ırkçılıkla falan suçlamaya kalkmayın zira pek takmam. Bakınız sayın okurlar, kadının hacmi konusunda zevk farklılıları elbette ki olabilir ama unutulmaması gereken asıl şaşmaz unsur; Mutlak mutluluk için melez kadının şart olduğu gerçeğidir. (yok öyle değildir diyen beri gelsin alnını karışlarım.) Bunu kulağınıza küpe edin, hayatta yanlış seçimler yapıp geç yaşlarınızda üzülmenizi istemem. Sonuçta bu yazıların amacı, siz gerçeklere aç insanlara doğruları açıkayıp kişisel mutluluğun kapılarını aralatmak ve dolaylı olarak toplum refahına ulaşmaktır.
Kendi hayatımdan örnek vermem gerekirse benim sevgilim insan-sincap(özellikle chipmunk cinsi olanını aradım buldum) kırmasıdır. Ailesinin geçmişindeki sincapla tanışmak her ne kadar mümkün olmadıysa da etkileri çok bariz şekilde gözlemleyebiliyorum. Gerek sesindeki tını, gerekse küçük pençemsi elleri olsun türünün çok iyi bir örneği olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca gerektiğinde cebime girebilecek kadar ufak, ki bu büyük bir avantaj. Motosiklet kullanırken dengemi bozmuyor, yarın araba aldığımda da benzin sarfiyatının az olmasını sağlayacak. Bir başka avantaj ise yine boyutsal farklılık nedeniyle az yiyor oluşu(ev ekonomisine katkısı) ve tabiki uzun vadedeki getirileri. Atalarımız(ata konusunda çok emin değilim başka önemsiz biri de söylemiş olabilir) ne demiş “bodur tavuk her daim piliçtir”. (Umarım haklıdır) Her hatun elbetteki bir gün yaşlanıp koltuğa yayılmış jöleye dönüşecektir ama teoriye göre ufak versiyonların yürüyen aksamı daha uzun süre dayanır. Emin olun ki ufak kadın erkeği mutlu eder, bi kere kavraması kolaydır, çevirmesi kolaydır( anladınız ne demek istediğimi) Büyüğüyle uğraştığınıza değmez, adamı yorar, yazın sarıldığınızda daha çok terletir, hamile kaldığında dev anasına dönüşür kaçacak yer ararsınız. O yüzden siz siz olun tavsiyelerime kulak verin gidip küçük versiyon ve melez olanından alın.(Hayat bir markettir sonuçta)
Şimdi ben neden özellikle chipmunk (çizgili amerikan sincabı) versiyonu olanını seçtim derseniz bu kısım benim özel zevkimdir, hem elimle besleyebildiğim kadar evcil hemde ağaçlarda hoplayıp zıplayacak kadar özgür ruhlu olmasını istedim, size birşey diyemem bazı dostlarım insan-tavşan, insan-ördek, insan-hamster gibi versiyonları da tercih edebiliyor. Zevk meselesi tabi, ama sorun değil kırma olsun da nasıl olursa olsun. Bakın bir daha söylüyorum güreşe çok meraklı olanlarınız varsa gidip mandradan kendine uygun olan bir modelde bulabilir (tavsiye etmesem de sonuçta kırmadır ki her safkandan kat kat iyidir) Zira insan doğasındaki kötülük, içten pazarlılık ve kurnazlığın başka bir türe ait genlerle bastırılması şarttır. İyi kadına ancak bu şekilde ulaşabiliriz(iyi erkek konusuna ise başka bir yazımda değineceğim) Evrim süreci devam etmeli ve gen havuzundaki çeşitlilik artmalıdır aksi halde insanlığın kendine ve Dünya ya yaptığı kötülüğün önüne geçmek malesef mümkün olmayacaktır. İnsan-kedi versiyonu kadın konusundaki görüşümse her zamanki pozitif yaklaşımımın aksine bence tehlikeli bir karışımdır. Kedileri kadınlarla karıştırmadan sek şekilde sevmek her zaman daha mantıklıdır.

0 yorum:

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB