Mutlu Cinsel Hayat

18 Temmuz 2011 Pazartesi 2 yorum

Günaydın millet, mutlu pazartesiler. Nasıl? Güzel bir gün mü oluyor?
-Eh fena değil işte...
Yok yok öyle demeyin güzel, çok güzel bir gün bugün.
Benim için daha şimdiden "artı bir durum" söz konusu; Sabah ofise geldiğimde beni iki haber karşıladı. İlk haber şu; Geçen hafta yazdığım kurumsal giyim hakkındaki yazı yönetim kurulunca okunmuş ki bugün itibariyle kravat takma zorunluluğunu kaldırmışlar. İkinci haberse yazım hakkında bir savunma istenmesi yönünde. Sorun değil, her şeye verecek bir cevabımız mevcut neyseki, ancak bu cevap onları ne derece mutlu eder işte o kısmı tam bilemiyorum. Neyse bırakalım şimdi savunmayı saldırıyı bu günün konusuna geçelim. Konumuz: “Mutlu cinsel hayat”
Bu konu beni ömrüm boyunca yormuş bir konudur. Mutlu cinsel hayat nedir? Bu mutluluğu elde etmek için ne yapmak gerekir? Konunun ucu bucağı olmayıp, sorular ve cevaplar burdan yazmaya başlarsak fizana değin gidecektir. O yüzden kısa kesip en popülerlerini seçtim;
Soru 1: Ön mü sevişelim sabahlara kadar?(sabahlara kadar ön sevişme mi yapalım? mahiyetindebir cümle)
Cevap: Bu soru şuna benzer, insanlar birbirini öldürmeseydi dünya daha güzel bir yer olmaz mıydı? İki sorunun da cevabı evet, pek tabi evet ama elden bir şey gelmiyor. Hadi bir iki kere yaptık üçüncüde yapamayız elimizden gelmiyor SEV-Mİ-YO-RUZ. Dolayısyla bundan bahsetmeyi bırakalım artık.
Soru 2: Yavaş ve uzun mu sevişelim? (böyle kontrollü çok kaptırmadan) Yoksa hızlı ve kısa mı?(lokomotif gibi)
Cevap: Bu soru da yersiz polemik için üretilmiştir. Ne demek yavaş ve uzun ya da hızlı ama kısa? Yerine ve gaza gelişinize göre cevap değişir. Bırakın doğruyu yanlışı akışa kaptırın kendinizi.
Soru 3:Masaj mı yapalım sevişme öncesi? Yaparken hangi aromatik yağları kullanalım? Kullanırken yağı bir tarafımıza kaçırsak sorun olur mu?(çok yakar mı?)
Cevap: Yakmaz hiç birşey olmaz boşaltın bütün şişeyi ama masajda durmanız gereken yerde durun yoksa uyutursunuz hatunu ya da adamı.
Soru 4:Erojen bölge nedir?
Cevap: Değişir. Nalet olası(lanet olası gibi) insan vücudunda hepi topu erkekte beş kadında dört adet uzuv var ancak hergün yeni bir erojen bölge çıkıyor. Bitmedi bitmiyor. En son, sağ kaburgamızın en alt kısmının cinsel uyarılmaya elverişli olduğunu öğrendim.(Garip oysa benim sol köprücük kemiğim uyarılıyor)
Soru 5:Karşı tarafı nasıl uyarmalıyız? Sözle mi? elle mi?
Cevap: Çok sert bir ültimatom verin kendisine(çok sert ama), tamam tamam öyle değil karşı tarafı nasıl uyaracağınız yine karşı tarafa bağlıdır kimisi ellenmeyi kimisi terbiyesiz cümleleri sever dikkatli olun yanlış kişiye karşı yapılan yanlış seçimler işi zora sokacaktır.
Soru 6:Çükün büyük olanı mı makbuldür? Büyükse eni mi boyu mu? Yoksa küçüğü de iş görür mü?
Cevap: Genel kadın görüşü büyüğü iyidir yönünde (özellikle eni konusunda) ama küçüğünü de ustalıkla kullanmasını bilenler iyi sonuçlar alabilmektedir.
Soru 7: Kadında kukusal orgazm var mıdır yoksa külliyen yalan mıdır tek orgazm klitoral orgazm mıdır?
Cevap: Fenomen!hala fenomen, bilim adamları hala üzerinde çalışmaya devam ediyor, sonuçlar açıklanınca burda açıklarım. Siz o zamana kadar ne olur ne olmaz klitorisi okşamaya devam edin.
Soru 8: Ölüyü nasıl diriltiriz? Sönmüş ateşi nasıl tekrar alevlendiririz?
Cevap: Nedense cevap hep seksi don giymek olarak görülüyor oysaki yanlış. Açık konuşuyorum bir süre ayrı kalmadığınız sürece bir daha ateşlenmeyecek o ilişki. Unutmayın bir yerden sonra sevgilinizin eli bile o kadar tanıdık olur ki kendi elinizden farkı kalmaz. Unutmayın insan kendisiyle ancak başka bir seçeneği kalmadığında sevişir.
Soru 9: Acılı cinsel ilişki için anestezi kremleri kullanılmalı mıdır? Yoksa sadece kremi bir yerlerinize sürdüğünüzle mi kalırsınız?
Cevap: Deneyin görün çok konuşmaya gerek yok bu konuda kimisin de işe yarıyor kimisin de nafile.
Soru 10: Sabah mı sevişelim? akşam mı sevişelim? Duşta mı sevişelim? Mutfak masasının üstünde mi? yoksa yerde mi?
Cevap: Gözünüz kör olmasın cenabetler sizi... gidin nerde sevişirseniz sevişin, sıradaki soru...
Soru 11:Daha önce hiç orgazm olmadım nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum ne yapmalıyım?
Cevap: Üzgünüm orgazm olmadı mı olmuyor yapacak birşey yok, ileride belki kuku transplantasyonu mümkün olur o güne dek beklemeye devam, ama zaten çok takılacak bir konu değil. Madem hiç yaşamadınız ne kaçırdığınızı da bilmiyorsunuz demektir. Bilmediği şeyi özlemez insan.
Soru 12: Sekse giden yol, kadının kalbinden ve beyninden mi geçer?
Cevap: Bu soruya çok sinir oluyorum. Birşey söyliyeyim mi bence kadınları en çok aşağılayan ve baskı altına alan cümle budur. Sanıldığı gibi kadını önce yatak dışında da seveceksin okşayacaksın isteyeceksin ilgi göstereceksin demek değildir. Bu soru aslında sizi aşık olmadan seks yapmamanız konusunda uyaran ve engeleyen bir cümledir. Bu cümle sizi zorla kırılgan ve hassas yapmaya çalışır.
-Eveeeeett bizim kukumuza giden yol kalbimiz ve beynimizden geçerrrrrr.
Saçmalamayın, bir tek sizin öyle değil biz de ayı değiliz (yani hepimiz) Bizim de oramıza giden yol aklımızdan kalbimizden geçiyor ama bunu sürekli dillendirmiyoruz. Silkelenin bayanlar kendinize gelin. Unutmayın siz kadınsınız melek değil.
Ayrıca buraya 12 tane soru yazıp cevabını vermeye çalıştım ama yemin ediyorum daraldım bunaldım . Ne derdi tasası bitmez kukumuz pipimiz varmış inanamıyorum valla.
Neyse konuyla ilgili son tavsiyelerimi isteyenler şu dediklerimi aklından çıkarmasınlar.
Unutmayın olay sizde başlar sizde biter, yatakta iyi olmanın 10 altın kuralı diye bir şey yoktur.
Kurallar hayatta iyi olmanın 5 kuralıyla aynıdır sonuncusu hariç.
*Rahat olun. (Gevşeee)
*Sınırsız olun. (Hayalgücünüzü geliştirin)
*Kendiniz olun.(neysen o )
*Bu kadar çok düşünmeyin ve yapın.(sevişin ulen)
*Kedileri sevin.

Görüşmek üzere.

2 yorum:

  • Adsız dedi ki...

    son dört kural gecerli bence :) digerleri işin konusup tartısmaya yol acan kısmı :) güzel bi paylasım tebrık ederım :)

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB