Ofis Yöneticisi İçinden Şeytan Çıkarma Ayini

7 Mayıs 2011 Cumartesi 0 yorum

Merhabalar, bugün her çalışan insana yardımının dokunacağını umduğum bir konumuz var. Konumuz “ofis yöneticisi içinden şeytan çıkarma ayini” Öncelikle çok süper zor bir işlem olduğunu belirtmek zorundayım aşağıda sıralayacağım malzemeleri yanınızda hazır etmeden asla ve asla uygulamaya geçmeyin. Kaldı ki bu yazı sadece bilgilendirme amaçlıdır sonuçlardan sorumlu tutulamam ayinin tüm sorumluluğu sizin üzerinizdedir. Babacım sen böle böle dedin bak noldu gibi geri dönüşlere asla ve katha cevap verilmeyecektir ona göre.
Şimdi;
Önceki dönem Vatikan’da yapılmış denemeler göstermiştir ki ayinin yöneticilerde uygulanması uygulayıcı için ani(gerçekten çok ani) kariyer sonu diye tabir edilen durumla sonuçlanmıştır. Bu kişilerin içinden şeytan çıkmamaktadır çıkamamaktadır. Şeytan giriş ve çıkış eylemleri için kalın bağırsak yolunu takip ettiğinden dolayı yemiş yemiş te çıkaramamışlarda malesef çaresiz kalmış, kapana kısılmıştır. O yüzdendir ki Katolik klisesi çok kesin bir dille bu girişimlerin yetkili rahipler tarafından yapılmasını öngörmüştür. Bu İncil’de “Diabolikolon” yani şeytanın kolon’da(kalın bağırsakta hapsi) hapsi diye tabir edilen en ciddi bir mistik durumdur.
Ayine başlamadan önce bunların bilinmesi gerekir diye düşündüm zira çıktığımız yol çok çetrefilli ve meşakatli bir yoldur. Çok zor durumda olduğunuzu acil şifa beklediğinizi ve Vatikan’dan yetkili papaz gelişini bekleyemeyecek oluşunuz sebebiyle ayin detaylarını burada açıklamayı uygun gördüm.
Malzemeler:
“3 adet erkek ofis çalışanı” evet 3 adet yöneticinizi bağlamak için yeterli olacaktır yöneticiniz daha iri yarıysa kişi sayısı 4’e çıkarılabilir yok eğer daha da iriyse ben sizin yerinizde olsam hiç ayin mayin yapmam.
“1 adet istifa mektubu” ayinin başarısız olma ihtimaline karşın.
“3 diş sarımsak, 1 adet götebatan otu özütü, bir miktar kulak içi kiri, 1 adet bozuk yumurta, 2 adet kuru köfte, az miktar diş macunu ile hazırlayacağımız özel karışım”
“Bok” bildiğiniz bok, insan yada hayvan dan olması önemli değil çift kat naylon torbayla taşımanız önerilir.
İşte bu kadar, gördüğünüz gibi malzemeler çok değil ama işlem çok zorlu. Unutmayın amacımız yöneticiyi sıçırtmak, başta da dile getirdiğim üzere şeytan bu yoldan dışarı çıkacaktır.
Hadi bismillah başlıyoruz, Yöneticiyi punduna getirip bir sandalyeye sıkıca bağladınız, önce yüzüne sertçe bir tokat atın çok istiyorsanız bir tane daha atın(ilk ayinimde ben 4 tane atmıştım) ardından gözlerinizi büyüterek yüzüne doğru çok yakından bağırın – Şeytaaannnn, şeytaaaann, Alllllllllllah belanı versin.(Allah derken “L” harfine gereğinden fazla vurgu yapın) sonra bir tokat daha atın. Bu noktada ayini ne kadar tutkulu yaptığınız çok önemli. Karşınızdaki şeytanı o denli korkutmalısınız ki alttan çıksın gitsin. Tokat sonrasında bir süre oda içinde sinirli sinirli homurdanarak dolaşın bırakın ne yapacağınızı kestirmeye çalışıp iyice korksun. Sonra birden ama fena hızlı bir şekilde önüne atlayıp – yürü gitttttt yürü gitt şeytaannnnnn diyerek bir kez daha bağırın. Çok yüksek sesle ama. Yönetici şıçırmaya yaklaşmıştır. İşte bu noktada özel karışımımızı cebimizden çıkarıp bir bulaşık eldiveni yardımıyla yöneticinin burun deliklerine dolduruyoruz. Buradaki amacımız çıkış yolu için şeytana yol göstermek. Karışım kıvamı ve içeriği itibariyle çok feci fena kokulu bir macun olduğu için şeytanı aşağıya doğru itecek ve bağırsak boyunca onu dışarıya çıkmaya zorlayacaktır.
Bu işlemi yaparken kendinizden emin olmanız herşeyden çok daha büyük önem taşıyor zira şeytan sizi caydırmak isteyecektir. Siz bükülmez bir irade gösterip sonuna kadar dayanmalısınız. Yoksa bütün çabalarınız boşa çıkar. Bu iradeyi göstermede size yardımı olacak bir kaç ipucu da vereyim ki yazım bir bütünlük teşkil etsin. Ayinin en ateşli noktasında baktınız yönetici feryat figan çığlık çığlığa sizde artık acıma sınırına ulaştınız. Hemmen koşarak kendi ofisinize dönün ve outlook’u açın. Yöneticinin akşamdan sıkılmayıp usanmayıp size yazdığı 37 adet elektronik postayı gördüğünüzde ihtiyacınız olan güç damarlarınızdaki adrenalinde mevcut olacaktır. Tekrar koşarak ayin merkezine dönünüz.
Acımak yok burda ne yapıyorsak ilahi iyilik ve kurtuluş için yapıyoruz unutmayın. Ayinin bu noktasında yönetici macunun etkisi ve yüzüne yüzüne atacağınız bir kaç ekstra tokat ile beraber artık dayanamaz ve sıçar. Şeytanda bu tazzikle birlikte dışarı atılmış olur. Yok eğer sizin yöneticiniz bunların üzerine daha hala sıçmadıysa yüksek ihtimal bu pozisyonda en az 10 yıldır çalışıyordur ama korkmayın son bir silahımız daha var.
Çift kat naylon torba içinden daha önceden temin ettiğimiz boku çok büyük özen göstererek çıkarın ve bir spatula yardımıyla yöneticinin ağzına sıvayın. Sıvayın sıvayın korkmayın, o bok yemeye alışkındır.
İşte bu etki artık şeytan için katlanılmaz bir ortam yaratmıştır. Yukarıdan müthiş bir güçle baskılanan “Diabolikolon” için dışarı çıkmaktan başka çare yoktur ve çıkar.
Ancak bilmeniz gereken son bişey daha var. Erken dönem Vatikan orjinli bir kitapta az görülür bir durumdan daha söz edilir. Kitapta olay “Diabo-simbio-kolon” olarak geçer. Bu en karanlık ve lanetli durum şeytanın yönetici ile ayrılamaz şekilde birleşmiş olmasıdır. Yapılan ayinlerin hiç biri olumlu sonuç vermemiştir. Bu kişiler üzerinde bok sıvama ritüeli bile etkisiz kalmış uygulayıcıların hemen hepsi ölmüştür. Çok ender görülen bir durumda olsa yine de çok dikkat edilmelidir bu kişiler ne bok yerse yesin onlara birşey olmamaktadır.
....
Unutulmamalıdır ki içinde kötülük olmayan tek şey yavru kedidir.

0 yorum:

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB