Bir Kadınla Yatmak

13 Kasım 2011 Pazar 0 yorum

Bir kadınla yatmak evet tabi ki Dünyanın en güzel şeyi fakat hemen baştan söylemek istiyorum ki bu öyle, cinsellik atraksiyon içeren bir yazı değil. Yani yazıyı bu amaçla açıp okumak isteyenleri henüz daha ileri gitmeden uyarmalıyım.
Yanlış da anlamayın çünkü konumuz gerçekten bir “kadınla yatmak.” Pozisyon anlamında. Yo hayır sanırım böyle deyince daha da beter bir anlam kargaşası oluşuyor. O halde baştan alıp şu şekilde söylemem daha iyi olacak.
Bugün sevgili okurlar konumuz; “Bir kadınla aynı yatakta uyumak” (Hah valla şimdi oldu, artık sanıyorum neden bahsetmek istediğimi anladınız.)
Bu sabah uyandım ve farkettim ki bu konuyu çok daha önceleri yazmış olmalıydım. İnsanlığın buna uzun zamandır ihtiyacı vardı fakat ben her nasıl olduysa es geçmiştim. Geç kalınmış bir yazı olacaktı bu. O yüzden başta hepinizden ayrı ayrı özür dilememe izin verin. Affettiyseniz başlıyorum.
Öncelikle uyumak nedir bir ona bakalım;
Uyumak, genellikle gece gerçekleşen, enerji toplamak, dinlenmek ve yeni güne hazırlanmak için yapılaması gereken zorunlu “memeli” eylemdir.
Birlikte uyumak nedir peki? Birlikte uyumaksa, genellikle gece gerçekleşen enerji toplamanın ve dinlenmenin yanı sıra “malesef” ilişkinin seyrini de etkileyen dolayısıyla dikkat gerektiren çiftler arası gerçekleşen hassas dengelerin rol aldığı karmaşık bir eylemdir. Görüldüğü üzere iki tanım arasında bir dünya fark var. Hatta birine mastürbasyon diğerine seks bile diyebiliriz. İlkinde naparsanız yapın kimseyi ilgilendirmez ancak ikinci de bu tür bir gevşeklik içinde bulunamazsınız. Her şey gibi bunun da bir kuralı. Nedir peki?
Bakın sevgili dostlar, konu bir kadınla yatmak olunca bilin ki yapılmaması gereken tek bir değişmez tek bir kural vardır;
Erkeğin popo diye tabir ettiğimiz geri kısmını asla ve asla, hiç bir şart altında kadına dönmemesi. Lütfen bu dediğime kulak verin aksi halde çok ciddiyim kavga çıkacaktır. Sen bana niye götünü dönüyorsun şeklinde büyük arızalara her an tanık olabilirsiniz. Ha haklılar mı kadınlar bu konuda?
-ASLA (eğer durum sürekli değilse tabi)
Tamam erkekler olarak anlıyoruz ki yaslanabileceğiniz, yanında kendinizi güvende hissedebileceğiniz birini istiyorsunuz fakat sırtımızı döndüğümüzde bu demek değil ki bu ihtiyaçlarınızı yerine getiremeyecek adamlar haline geliyoruz. Hiç değil.
Soğuk kanlılık ve mantık çerçevesinde soruyorum ve eğer aynı şekilde cevap verebilecek biri varsa yanıtı da bekliyorum.
Ne olur ki size popomuzu dönsek? Size küstüğümüzü mü düşünüyorsunuz böyle olduğunda?
Ya da sizi sevmediğimizi istemediğimizi mi? Hayır, sanmayın ki sırtımız dönükken kaşık poziyonunda ne kadar seksi poponuzun ne kadar yumuşak olduğunuzu unutuyoruz. Kaldı ki bırakın bu “küsme”, “istememe”, “sevmeme” olaylarını. Yatış pozisyonumuza takana kadar bunu anlamanızın seksen farklı yolu varken bence daha fazla buna odaklanmayın.
Nedir gerçekten bu kadar büyük problem? Yoksa sadece yanlış olduğunu bildiğiniz halde önüne geçemediğiniz duygusal bir arıza mı bu?Hayır duygusallığın, alınganlığın arkasına saklanacaksak bizde gayet yapabiliriz bunu;
Ne yani sizin poponuz güzel bizimki mi çirkin?(benimki değil) O yüzden mi siz dönebiliyorsunuz biz dönemiyoruz? Bunun için mi bunca tantana? Bizim popomuz kadınlarımıza layık değil mi? Bir tek ön tarafımız mı çekilir, kabul görür yeterlilikte? Bunu mu demek istiyorsunuz yani?
Görüldüğü gibi istersek bizde pek çok şekilde arıza yapabiliriz.
Fakat diyorum ki işte artık bir duralım, yapmayalım. Lütfen gelin bir ortak anlayış ortak bir yol bulalım.
Hayır bizi niye hiç düşünen yok. Kıçımız mı donmuş, sırtımız mı üşümüş, hep aynı tarafa yatık uyumaktan eklemlerimiz hasar mı görmüş neden kimsenin umrunda değil? Neden kadınlar inatla yüzlerini onlara dönük şekilde yatan adam istiyor? Yarın öbür gün çocuklarınızın babaları eklem kireçlenmesiyle cebelleşirken mi farkedeceksiniz hatalarınızı?
Açık bir dille söylüyorum;
Her normal insan evladının, zaman zaman sağa, zaman zaman sola dönmesi gerekir. Bunun altında görünmeyen, farkedilemeyen, araştırılması ya da takıntı haline getirilmesi gereken büyük manalar ve gizemler “yoktur”. Dinlenmek ve sevişmek için üretilmiş bir yatak üzerinde pek tabi bir erkek poposu da kadın poposu kadar özgür olmalıdır.
Yatakta özgülüğe EVET,
Kedi nüfusunun artışına EVET,
Sürekli yüzü ona dönük yatan adam isteyen kadına HAYIR.
Kendinize iyi bakın, kusursuz pazarlar.

0 yorum:

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB