Erkeğin Sizi Sevip Sevmediğini Anlamak

20 Temmuz 2011 Çarşamba 23 yorum

Selam, girişi hemen burada kesip konuya giriyorum. Konumuz “Erkeğin sizi sevip sevmediğini anlamak” (Offf bu da pek yorucu bir konu) Evet sevgili okurlar bugün gerçekten roket bilimi kadar karmaşık bir konuyla birlikteyiz çünkü sanıldığı üzere tek bir ırk ve iki cinsiyet değiliz.
657 senelik ömrümde(hala genç bir vampir sayılırım) gördüm ki bariz şekilde kadın ve erkek iki farklı canlı türleriyiz. Bakınız aslan ve kaplan da çiftleşip yavru sahibi olabiliyor ancak aynı tür değiller. İşte biz de aynı böyleyiz.
*Hiç bilmeyenler için söylüyorum yukarıdaki örnekte verdiğim aslan kaplan örneği sonuçta kedi deyip geçebileceğiniz sıradan bir örnek değildir. Aslan sosyal bir yaşam süren tek kedi türüdür, kaplansa eşini sadece çiftleşme döneminde görür geri kalan ömründe serbest takılır. Bu arada aslan ve kaplanı aynı hayvan türünün dişisi ve erkeği sanan bilgisizler varsa lütfen çok acil bu sayfayı kapatsınlar.
Her neyse sinirlendim geçti, nerede kalmıştık? Evet farklı türleriz. İşte bu yüzden bir erkeğin sizi sevdiğini anlamanız çok zor. Ve hatta bazen imkansız. Çünkü anlamak - görmek için yeteri donanıma sahip değilsiniz ayrıca dinleme yaptığınız frekans da doğru değil. Bir dalga boyu yukarıdan gidiyorsunuz. Gelin size bir ince ayar yapalım. Kız kardeşim olsa ona söylerdim bunları ama yok. O yüzden size söylüyorum açın kulaklarınızı kızlar.
Herşeyden önce,
“Çok duygusalsınız” aslında biz de çok duygusal olabiliyoruz ama siz hep ordasınız(duygusal olunma noktası) hiç çıkmıyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki sevmekten bahsediyoruz duygusal olmayalım da ne yapalım? İşte onu diyorum bir şey yapmayın, bir durun derin nefes alın ve o nefesi tutun. (Nefesinizi tutmanız bu kadar yoğun şekilde bir şeyler hissetmenizi engelleyecektir.) Yazıyı mümkün olduğunca nefesinizi tutarak okuyun arada mola verin dinlenin sonra yeniden tutup kaldığınız yerden devam edin. 1...2...3 hop başladık.
Bakın burada asıl mesele şu; Erkeklerin aslında başka bir sevme tekniği vardır. Karşı cinsin sevme biçimi siz kadınların sevme biçimiyle örtüşmüyor diye sizi sevmediğimiz savını üretemezsiniz. Daha doğrusu siz üretirsiniz ancak biz takmayız. Kabul etmeyiz. Özümsemeyiz. Ayrıca yok efendim benim adam, beni tam benim istediğim gibi seviyor diyorsanız da şunu bilmenizde fayda var. Kadınları çok iyi tanıyan ve frekansı çözmüş bir erkek kolaylıkla gözünüzü boyayabilir.
Hep soruyorlar ;
Sürekli gözlerimin içine bakıyor, bana hediyeler alıyor, yemeklere çıkıyoruz, beni sevdiğini söylüyor, ailesiyle de tanıştım peki beni gerçekten seviyor mu?
İşte tek tek cevap veriyorum;
1-“Göz konusu” hassastır evet sizi sevdiğini gösterebilir ama yüzde yüz doğru sonuca bakışlardan ulaşamazsınız. (Kesin yöntemi sona saklıyorum)
2-“Hediye ve yemek konusu” şahibelidir, para varken hediye almaktan yemeğe çıkmaktan kolay ne var?
Ayrıca şu hediye olayına da bir açıklık getirelim, Sevgiyi hediyeyle ölçmeyi bırakın. Hediye alıyor olmamız tek başına sevgi kanıtı olmadığı gibi almıyor oluşumuz da sizi sevmediğimiz göstermez.
Bir kere düşünün sizin dışınızda çok sevdiğimiz diğer insanlara nasıl davranıyoruz? Anne babamıza gidip sürekli hediye mi alıyoruz? Kime hediyeler almak için can atıyoruz ki siz eksik kaldınız? Anne baba farklı, sevgili farklı diye düşünmeyin çünkü değil, bizim için değil.
3-“Aileyle tanışmak” Hayırrr bu da yetmez. Rüyalara dalıp gitmeyin. Annesiyle tanışmışsın babasıyla konuşmuşsun farketmez bunlar sizi sevdiğini göstermez. Peki o zaman neden tanıştırmış olabilir? Çünkü sizin böyle düşüneceğinizi biliyor. (ailesiyle tanıştırdı beni seviyo seviyo, yaşasın)
4-“Seni seviyorum” demek? Peh!! En eski klişe. Seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum alın işte söyledim. Tecrübe sahibi her erkek bunu hissetmeden rahatlıkla söyleyebilir. Yani hayır bu da tek başına yetmez.
Bu arada şu soruyla da sürekli karşılaşıyorum.
-Adamım erkeğim yiğidim koçum beni sevdiğini artık ispat etmeye, kanıtlamaya çalışmıyor, beni sevmiyor mu?
Açıkçası bu soruyu bir kenara yazdım canım sıkıldıkça da okuyup gülüyorum. İspat etmek kanıtlamak ne demek arkadaşlar? Bir suçla mı itham ediliyoruz? Sizi sevmediğimizi mi söyledik de aksini ispat etmek mecburiyetindeyiz? Değiliz, yani en azından öyle olmadığımızı düşünüyoruz.
İspat bize göre suçluların yapması gereken bir şeydir. Zorunda kalmadığımız sürece yapmayız, bu zorunluluklar nedir derseniz;
1-İlişkinin başında sizi tavlarken.
2-Sizi kaybettiğimizi anlayıp geri kazanmak için.
Bu iki durum dışında da çok işimiz olmaz kanıtla manıtla.
Bakın sevgili insan ırkı dişileri, bu konuyla ilgili hassasiyetinizi anlıyorum ancak sürekli yanlış sorular sorup yanlış değerlendirmeler içine girme eğilimi içindesiniz.
Şimdi siz bırakın bakışları, hediyeleri, ispatı mispatı da şu sorularıma cevap verin.
1-Adam siz yanınızdayken başka kadınlara rahatça bakıyor mu? Başka kadınlara bakmadığımızı düşünüyorsanız insanüstü safsınız demektir, soruyu doğru anlayın. Yani sizden çekinmeden tüm rahatlığıyla mı bakıyor? Bakamamalı çok rahat bakmamalı, mesele sizden çekinmek değil sizin bu durumdan kırılacağınızı düşünmeli, sizi sevmiyorsa düşünmez.
2-Size gün içinde en az iki defa 10 saniyeden fazla sarılıyor mu? Bunu yaparken sizi kokluyor mu?-özellikle boyun bölgesinden. Hissetmeden pek çok şeyi yapabiliriz ama asla sarılamayız koklayamayız.
3-Farzedin ki henüz ilişki içine girmediğiniz bir adam var sizi sevdiğini ve sizinle birlikte olmak istediğini söylüyor siz de bundan emin olmak istiyorsunuz. Arkadaş kalmayı teklif edin bu tür bir yakınlığın daha olgun ve sağlıklı olduğunu söyleyin. İlk tepkisi ne oldu? Anında olmaz mı dedi? Yoksa duruma olumlu mu baktı? İlk tepki içten kopup gelen ilk duygudur anında olmaz diyorsa sizi seviyordur yok olabilir diyorsa duyguları yeterince kuvvetli değildir amacı sizi götürmektir.
4-Bu adam sevgiliniz olduğu kadar çok da iyi bir arkadaşınız ve dostunuz mu? Olmamalı öyleyse şüphe edin sevgisinden.
5-Sizi sevdiğinden emin misiniz? Cevabınız evetse emin olun işin içinde bir yanlışlık var.
6-Sizi sevmediğinden emin misiniz? O zaman kesin haklısınızdır, sevmedik mi sevmeyiz anlamamanıza imkan yok.
7-Sizi sevdiğini bazen hissediyor ama bazen de hissetmiyor musunuz? Kafanızdaki baskın düşünce; Lan bu adam ne hissediyor? ise merak etmeyin herşey yolunda zaten böyle olması gerekir. Erkek sizi seviyorsa doğru olanı zaten bunu sizin asla tam olarak anlayamamanızdır.
8-Bu belkide herkesin bildiği ama yine de doğru olan tek klişedir. Sizi kıskanıyor mu? Kıskanmak zorunda unutmayın, yok modern insan yok kompleksiz kişilik deyip kendinizi kandırmayın. Seven adam ilkel olur, koruyucu olur, ota boka öfkelenir, kıskanır bitti.
Ancak;
Yukarıdaki durumlar bile size kesin cevabı veremez. Kesin cevabı istiyorsanız sevişip görmelisiniz. Hayır burada sevişmenin şiddetinden tutkusundan bahsetmiyorum. Sonrasından bahsediyorum. Seviştikten sonra yanınız da yatıyor mu? Unutmayın bir erkeğin tek saf (insani)anı ejekülasyon-(boşalma) sonrasıdır. (Bakın tek diyorum bu durumun bir alternatifi daha yok. Bunu isterseniz itiraf olarak kabul edin, gündelik hayatlarımızda biz insan değil erkeğiz.) Bu noktada yanınızda bulunmak istiyor mu istemiyor mu? Ah bugün babamı arayacaktım unuttum, yok kedinin maması kalmadı gidip koyayım gibi mazeretlere itimat etmeyin. Kalkıp gidiyorsa sizinle sadece sevişmeyi seviyordur. Yok görev bilinciyle kalkıp gitmiyor ama kalkmak istiyorsa zaten anlarsınız rol yapıyordur ve sizi sevmiyordur. Unutmayın siz orgazm taklidi yaparsınız, biz yatakta kalmak istiyoruz taklidi. Her iki cinsin akıllıları bu durumu bilir ve görür. Eğer siz de görebilirseniz cevap hep önünüzde olacaktır.
Görüşmek üzere.

23 yorum:

  • Adsız dedi ki...

    Peki sevildiğimizi anladık diyelim, ya "bir erkeğin bize aşık olup olmadığını" nasıl anlarız. Hatrımı kırmayıp bu konuda da yazasanız çok sevinirim..

  • ness dedi ki...

    Slm abi,
    Buradaki tespitlerine bayıldım. Ortalama bir erkeğin (ki bizi ortalamayı yükselten kısımda tutuyorum)zekice rol yapabildiğimizi ne yazık ki karşı cinsimize söylemişsin:) ve post-ejaculation savunmasızlığımızı da buna eklemişsin. Eline sağlık:)
    Eee savunma hattını bu kadar düşürdükten sonra bir sonraki taktik strateji boyutunu bir ara konuşalım seninle:)

    Nesim.

  • Adsız dedi ki...

    Bu yazıyı okuyan kızlar şöyle demişlerdir diye tahmin ediyorum ; evet evettt çok doğru aynı bizim ilişkimiz... yazıyı okuyup herşeyden emin olmuşlardır ve aradan 2 dk. geçtikten sonra tekrar acaba gerçekten beni seviyormu demiştir.!
    Kısacası ilişkiler anlatımaz anlaşılamaz parmak izi gibi kişiye özgü şeylerdir.Bir bayan kendi duygularını anlayamadığı için, bizimde onları anlamamız beklenemez.!Diğer taraftan bakıncada biz kendimizi anlayamıyoruzki onlar bizi anlasın..
    Sağlıcakla kadın ,erkek milleti..Ben deniz Tolga

  • Adsız dedi ki...

    bir çocuk var servise bindi oturdu arkasına dönüp beni kesti (süzdü) sonra hep bana bakıyor ben sınıftadım kapının önüne gelip el salladı vurucakmış gibi üstüne gittim kaçtı ve arkadaşının kulağına bişey söyleyip beni gösteriyo arkadaşının kulağına yine bişey söylüyo arkadaşı bana en çok neyi seviyon diye soular soruyor bide doğum günümü sordu söyledim kendi doğum gününü söyledi bide sınıfın öüne gelip ileri_geri gidip bana bakmaya calısıyo. koridorda grmüş ssınıfta niye böyle duruyordun? diyor.BİRDE ARKADAŞIM SERVİSTEN CAĞIRDI AŞAĞI İNDİM BENİ TAKİP ETTİ KONUŞMALARIMIZI DİLEMEYE CALISIYO KORİDORUN SONUNDA MAÇ YAPIYO KORİDORUN BAŞINDA DURUYOM BENİ İZLİYO ve serviste dün yanıma oturdu eli ayagı birbirine dolandı arkadaşına kullandıgı ses cok kalın benle konuşurken insan sesine dönüştürüyor sesini.

    BAŞKA biride okul çıkışı okuldan çıkıyom üstünde basket forması şort falan var geldi bana baktı ben yana kayıyom yaklaşıp bana çarptı ertesi gün koridorda sağıma baktım beni gördü gülümseyip geçti sonra arkadaşımla koridorda dolaşıyoz,içerde kapıya yaslanmış bana bakıyodu dünde yine okul çıkışı maç yapıyo bana bakıp saçını falan havaya dikiyo bana bakıp gülümsüyodu.

  • Adsız dedi ki...

    Beni sevip sevmedigini bilmiyorum ama her ders tenefüs bana bakıyor benim yanıma oturuyo benle konuşmak için yanima geliyo ve dibime kadar giriyo bisi daha var eve gitti halde dosyasını bana verdi ve o dosyanın içine bktim belki bisi vardirdie bide durmadan adimi soluyo efendim diom bisi yok dio

  • Adsız dedi ki...

    Bayan : peki bişey sormak istiyorum eski sevgilim ve tekrar yeni sevgilim 1 aydır zaten sevgililern yaşadağı herşeyi yaşıyoruz ama tutturdu sevgili olalım diye seviyor mu demektir

  • Adsız dedi ki...

    Öncelikle çok füz anlatmışsınız ama benim anlamadığım şu benim hoşlandığım erkek gözlerimin içine bakıp duruyor gözleriyle hep beni takip ediyor ve hep yakın durmaya ve temas halinde durmaya çalışıyo.İste ben bunu anlamıyorum beni seviyomu benden hoşlanıyomu merak ediyorum bu hareketlerinden lütfen bir fikrimiz varsa söyleyin yardımcı ursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)))

  • Adsız dedi ki...

    onu sevip sevmediğimi bilmiyorum o beni seviyorsa bnde onu seviyorum gibime geliyor bna sürekli arkadaşları olmadığında yanmda kal gitme gidersen canm skılr diyo hareketleri cok etkileyici hic bir art niyet yok icinde küfür falan atar ama hep güler bugn bna en yakın arkadasimi sordu ona aşık mısn dedi hayr dedim sanki sevindi daha sonra bn ona sordum en yakn arkadasina aşık mısın diye hayr baskasını sewiyorum dedi sürekli bna yanmda kal diyo hiç bir şey anlamadm hem baskasıni seviyor hemde konustugum. erkeklere kziyor NE YAPMALYM ?

  • Adsız dedi ki...

    ay bak cok merak ettim ama yazdigina gore snde onu seviyon scak davran ve sna aclmasini sagla

  • Tavsiyeci dedi ki...

    Çok güzel yazıydı soluksuz okudum size işin sırrını vericem, veriyorum, verdim derken sevişmeye bağlanması biraz garibime gitse de düşündüğümde GERÇEK BU! Sevişmekten mada seviştikten sonra sarılarak yan yana yatabiliyorsanız işte gerçek sevgi ve aşk budur. Kişi sizinle sex yaptığı için pişmanlık duymuyor aksine sevgisi artıyorsa işte gerçek duygu bağı budur. Kişi siznle sadece seks için birlikteyse boşalma sonrası itici hareketleri ve hemencicik giyinme isteği tek amacının cinsel ilişki olduğunu gösterir.

  • Adsız dedi ki...

    Offffffff bunu duşunmekden deli oldum artık seviyormu? sevmiyorum? bi tek bakışları sevdiyin sölüyor...

  • Adsız dedi ki...

    Benim bir erkek arkadasim var pek sevdigini soylemiyo surekli duygularini fazla belli eden bir insan olmadiginida soyleyebilirim bazen sevdigini hissediyorum bazen sevmedigi dusuncesine kapiliyorum nedenini hic bilmiyorum surekli beni kontrol ediyor ariyor surekli mesaj atiyor her gun yanima geliyor sabahtan aksama kadar konusuyoruz ailesiyle tanistirdi benimde ailem rahat oldugundan rahat rahat evlerinede girip cikabiliyorum gozlerimin icine uzun uzun bakip beni izliyor surekli gozleri doluyo bana bakarken benimle konusurken gozleri parliyor ve acayip derecede kiskanc

  • Adsız dedi ki...

    Benim sevgilimle hergün kavga ediyoruz.Erkekleri aynlayamıyorum gerçekten yani bakın bu yazıyı okudum hala acaba seviyormu sevmiyormu diyemiyorum bana geleceğimsin diyor evlenelim diyor ailesiyle tanıştırmadı benden öncekini tanıştırdı ama ablasıyla bu arada sürekli sevdiğini söylüyor doğum günüm için çok özel bişeyler hazırlamış devamlı çikolatalar alıyor benim en yakın arkadaşlarımın dertlerine koşuyor benimle her kavga edişinde mesele büyükse perişan olup ağlıyor biz onla 1 hafta kadar sonra çıkmaya başladık bana resmen yüzükle teklif etti yani bana yardım edin lütfen ha bide hep sarılır uzun uzun elimi tutar sıpsıkı öyle öper ama yanaktan öper dudak hiç olmadı denemezde zaten o tür yakınlaşmaz

  • GİZLİ... dedi ki...

    Arkadaşım sana şöyle diyeyim ne olursa olsun bağlanma öyle aşklar varki hiç bitmez sanırız ama bi bakmışsın ayrılmışlar bnm bi sevgilim vardı 7aylık bi birlikteliğimiz oldu sımsıkı sarıldı bana uzun uzun bazen öpmeye bile kıyamazdı ayrılmaya kalktığım zaman yanımda ağlamıştı ama sonradan başka kızlarla konuştuğunu öğrendim bu yüzden ne olursa olsun sev ama bağlanma hayat bu dikkat et derim :)

  • Ecee dedi ki...

    Erkek arkadasm beni cok kiskaniyor ama benim. Hosuma gitmeyen sakalr yapiyor(mesele arkadasin varsa bana ayarlasana seninle gprusemedigim zaman onunla gorusiyim gibi) ama yaninda oldugum zaman hic ayrilmak istemez benden, genelde ben erken kacarim zaman skntm var kavga ederken seni seviyorum der gonlumu almaya calisir ben yüz vermezsem bir kac gün aramaz sonra tekrar arar ya bu adam beni seviyormu acaba cevaplarmsnz

  • Adsız dedi ki...

    Çok doğru solemissin benim 4 sene önce bir konuştuğum çocuk vardı ama 1 hafta fln konuştuk sonra bida ha konuşmadık 2 sene önce ben onu aradım bunu bende telefon numarası fln duruyordu konuşmaya başladık tekrardan sonra çıktık ama birbirimizi çok sevdik tek sorun o kutahyada ben izmirde yaşamadı mesafeler hiç engel olmadı ama bize evet ailesiyle ilk tanıştığımda değin gibi düşündüm ay kesin seviyor yoksa tanistirirmiydi fln diye ama sonra gerçekten sevdiğini anladım diyebilirim 8 ay fln çıktık kavga ettik ayrıldık ayrıldığımız gün ilk biletle İzmire geldi kapıya kadar gelip yalvardı babamdan bilr dayak yedi o gün ama benden vazgemedi sonra affettim tekrar baristık şuan 2 sene oldu ve çok mutluyum geçen haftada da söz yaptık aramızda ama bi sorun var oda o gün ayrılma sebebimiz ben onun face şifresini istemistim o vermedi hayla da vermiyor bende ona güvenmemem rağmen şüphe duyuyoruz sizce neden vermiyor başkası mı var hayatında yada beni oynatıyor mu ?? Aklım çok karıştı lütfen cevap verin

  • Adsız dedi ki...

    Ulan seviyormu sevmiyormu diye hep düşünüyorsunuz ya ben düşünemiyorum bile beni kıskanıyor evlilik hayalleri falan kuruyoruz ama öyle bir konusuyorki nefret ediyor sanki benden her gün Ağlıyorum haberi bile olmuyor facesinin sifresini verdi girdim mesajlarda benle çıkarken başka bir sevgilisi varmış ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum deliricem yemin ederim deliricem bana herseyi açıkladı neymis kızı oynatmak için çıkmış kiza bana bi kere bile kurmadigi cümleler kurmuş seni seviyorum diyor insanin sevgilisi bi kere bile seni seviyorum demezmi ya DEMIYOR anlamıyorum hiç bir bok anlamıyorum telefonla konuşuyoruz sakin konuşuyor mesajlasirken karşısında dusmani varmış gibi yüz yüze bakınca offf bilmiyorum dostlarım bilmiyorum tek duam beni birgün anlar ne kadar sevdigimi ve uzuldugumu görsün lütfen görsün ve allahım sende bana yardım et lütfen allah rızası içinde sizde birsey yazın yoksa deli olucam bana fikir verin yoksa benimi oynatiyor ne yapıyor lütfen cevap verin ??????????? :'( :( :(

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB