Victoria's Secret'tan Şok Açıklama

13 Mayıs 2011 Cuma 0 yorum

Merhabalar, İşte Cuma günü geldi ama malesef hava pek bir bulutlu. Neyse sıkmayalım canımızı zira can sıkacak çok haber var memleketimizde. Bugün sizlerle ortak düzenlenmiş bir basın toplantısını paylaşmak istiyorum.
Bu toplantıyla Victoria’s secret , Türkiye’deki hedef kitlesini değiştirdiklerini bildirdi. Genel sekreter Mark Sıpentlav(Mark Spendlove) önceki gün yaptığı demeçte şirket itibarının yerlerde sürünmesi nedeniyle bu kararı aldıklarını açıkladı. Bu güne kadar müdür, direktör ve üst düzey yönetici kesimine don satmaktan ekonomik ve psikolojik zararın kabul edilemez boyutlara ulaştığını dile getiren Spentlav. Bu kararın daha önce alındığını ancak ertelemeler yüzünden bugüne sarktığını belirtti.
Spentlav’ın açıklaması şu şekilde;
Normalde gergedana bile giydirilmesiyle erkek kişide hararet ve atraksiyon yaratabilecek ipeksi ve seksi donlarımız bu kesim üzerinde etki etmemektedir. Ne yaptıysak sorunu gideremedik. Müdür götüne uygun battal boy donlarımıza gerek incik boncuk gerekse yakut, elmas takmak suretiyle süsledik hatta birkaç modele don üzerine altın işlemeli Monica Belluci resmi bile koyduk ancak nafile. Biz ki her yıl başı melekleri giydiren bir firmayız ama Türkiyede bu kesimin erkekleri üzerinde ereksiyonu sağlayamadık diyerek açıklamasının bu kısmında göz yaşlarına boğuldu. Refakatçı yardımıyla ayakta güçlükle duran Spentlav sözlerine şöyle devam etti;
Bundan sonra firma olarak götü gevşek kesime hiç bir şart altında don satmayacaklarını, don almak isteyen son kullanıcının çalışma belgesiyle ve doktor onayıyla mağazalara müracaat etmesi gerektiği belirtti.
Spentlav’ın ardından söz alan Beldesan ve Bianchi gibi bisiklet üretici firmaların yetkilileri. bundan sonra zarar görmüş, hatta ve hatta kaybolmuş seleler hakkında sorumluluk kabul etmediklerini belirtti. Bundan sonraki satış prosedürlerinin iki paket halinde gerçekleşeceği belirten firma yetkilileri normal kesim için bisikletin sele kısmının halen garanti kapsamında olacağını ancak müdür ve yöneticiler için bu garanti kapsamının geçerli olmadığını notlarına ekledi.
Açıklamaların ardından Türkiye’nin önde gelen yatak, koltuk, kanepe ve klozet üreticileride aynı şekilde şatış politikarında değişikliğe gideceklerini bunun için gereken resmi belgelerin hafta sonuna kadar tamamlanıp ivediyetle sanayi odasına ulaştırılacağı haberini verdi.
Elimize şimdi ulaşan bir son dakika haberine göre açıklamaya destek verenler arasına Hayvanları koruma Derneği de eklendi. Dernek sözcüsü Etiler bölgesinde yaşanan hazin kedi ölümlerinin konuyla bağlantılı olduğunu, olayın peşini asla bırakmayacaklarını ve suçlular adalete teslim edilmeden gözlerine uyku girmeyeceğini belirtti.

0 yorum:

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB