Uzaktan Sevmek

6 Mayıs 2011 Cuma 0 yorum

Selamlar herkese! bugünkü konumuz “uzaktan sevmek” aramıza dışardan katılan ecnebi arkadaşlarımız için ingilişçe tekrar ediyorum “rimuut loving”. Şimdi sakin olun, gevşeyin, arkanıza yaslanın kahvenizi alın ve hazır olun. Çünkü bu yazımızda bunun yani uzaktan etkileşimli sevme eyleminin nasıl yapılacağını ve inceliklerini açıklayacağız eminim ki çok işinize yarayacak. Mutlaka ki aranızda bilenler vardır ama inanın vereceğim detaylar sayesindehayatta hep bir adım önde olacaksınız. Kulaklarım şimdiden çınlar gibi oldu nedir nedir bu bize ayrıcalık sağlayacak bilgiler dediğinizi adeta duyuyor gibiyim öyleyse hemen başlayalım. Tahmin ettiğiniz gibi uzaktan sevmemin en öncelikli kullanım alanı hayvanat sevimidir. Şeklen şirin gelen mahlukatların yaklaşma ve temas halinde kötünüzü kapma ihtimaline karşı kullanabilceğiniz en bi kullanışlı eylem budur. Garantilidir, güvenlidir, istikrarlıdır. Uzaktan sevmek bizleri özgür ve korkusuz kılar. Örneklendirmek gerekirse; Yeni tanıştığınız bir hatunun size şöyle bir sual yönelttiğini düşünün.
Köpekleri sever misiniz?
Sakın gerçek duygularınızı düşünmeyin korkuyor yada sevmiyor olabilirsiniz ama hayır demeye hiççç mi hiç gerek yok. Evet deyip yalancı olma riskine de girmeyin yarın öbür gün bobiyi yanınıza getirip sevdirmeye kalkarsa Allah muhafaza patlarsınız. Unutmayın bu kritik durumlarda vermeniz gereken tek cevap var.
Eveett dabiki seviyorum, ama uzaktan seviyorum.
İşte bu!! Yürü be yavrum benim, köpekleri seven erkek. Unutmayın kullanım alanı sınırsızıdr bu yolla aslan, çakal, kurt, timsah gibi vahşi hayvanlarda sevilebilir. Kullanımda sınır yoktur aksine kullandıkça güçlenirsiniz.
Şimdi ikinci bir kullanım alanıysa karşı cinse duyulan normal sevme eyleminin bir kademe daha atlayarak uzaktan sevmeye dönüşmesidir. Üstelik bu sayede seven kişi ve sevilen kişi arasındaki münasebet karşılıklı sevişme de gerektirmez. Taraflardan birinin sevmesi bile yeterlidir. Zaten sevmeninde böylesi makbuldur, normal sevmek artık basit ve demode olmuştur. Gideceği en uzak nokta çocuk yapılmasıdır, kıttır, sığdır. Oysa uzaktan sevme öyle midir? Hayır değildir kişiyi ruhen olgunlaştırır, tekamül ettirir, yükseltir. Uzaktan sevmenin insan üzerinde kullanılan versiyonuyla sınırsız platonik, imkansız ve karşılıksız aşk yaşanabilir. Her iki versiyonun da en güzel yanı çaba gerektirmeyişleridir. Oturduğunuz yerden yapabilirsiniz. Tehlikeli değildir, mevcutta uzaktan sevilen kadının erkek arkadaşı tarafından dövülme riski yoktur. Yeterki yakından sevmeye kalkmayın.
Kanımca uzaktan sevmek, Dünya’nın kurtuluşu ve genç nesillere güzel bir gelecek bırakmak için sahip olduğumuz en süper muhteşem büyük güçtür.
Her iki örnektede görüldüğü üzre insan sevmek isterse her şekilde bunu mümkün kılar.
Ancak yazımın sonlarına geldiğim bu kısımda yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için bir noktayı açıklamak istiyorum.
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli, sözü herne kadar doğruysa da kediler için durum bu şekilde değildir.
Kediler candır, yakından sevmek gerekir.

0 yorum:

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB