Öte Dünya Hakkında Gizli Rapor

15 Mayıs 2011 Pazar 0 yorum

Herkese mutlu huzurlu Pazarlar. Umarım haftasonu yeterince dinlenmişsinizdir ne de olsa kabus gibi bir hafta yine bizleri bekliyor ama sıkmayın canınızı ölünce bolca dinleneceğiz. Evet arkadaşlar bugün yine size hepimizden gizlenmiş bir gerçeği açıklayacağım. Konumuz biraz ölüm biraz hayatla ilgili. Ele geçiridiğim gizli hastane raporlarında yazanları aynen size aktarıyorum.
2 Şubat günü İstiklal caddesinde sevgilisiyle birlikte gezinen 21 yaşındaki Hasan Top adlı tezgahtar genç, elini cebine atmak suretiyle 24 ay taksitle satın aldığı Iphone 4 ünün yerinde olmadığını farketti, olayın vahametiyle yere yığılan gence ilk müdehale Haşim Pircan adlı kuruyemişçi tarafından yapıldı. Hastaneye kaldırılan Top kurtarılamadı.
Belgenin devamındaki diğer hazin olaysa şu;
5 Şubat akşamı Etilerdeki evinde Facebook’a giren Berke Bükecan adlı bir başka genç ise arkadaş sayısının 500’ün altına düşmüş olduğunu görüp girdiği buhran ve bunu takiben ruhsal çöküntü neticesinde bir kutu multivitamin içerek hayatına kıymak istedi. Bükecan 2 hafta boyunca kabızlık tedavisi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde çatlamak süretiyle hayata gözlerini yumdu.
Belgedeki son olaysa şu şekilde;
6 Şubat akşamı iş çıkışı Beşiktaşta düzenlenmiş karılı kızlı bir partide tüm ihtarlara rağmen Playstation 3 oynamaktan vazgeçilmemesi üzerine zıvanadan çıkan genç kız Can Hepyener adlı sevgilisinin başına 37 el joyistik darbesi vurarak kendisini beyin travmasına sokmuştur. Nörologlar kurbanın beyin ölümün 20 yıl önce gerçekleştiğinin tespit edildiğini ve konuyla ilgili tıbbın çaresiz kaldığını dile getirmişlerdir.
Sayın okurlar başta belge elime geçtiğinde bende sizler gibi olaylar arasında bir bağlantı kuramadım, ancak okumaya devam edince yine korkunç bir gerçeğin bizlerden nasılda saklanmak istediğini gördüm. İnanılmaz ortak nokta şuydu ölen zavallılar resmi olarak ölü sayıldıktan sonra bir şekilde hayata geri dönmüşlerdi. Bu kişler ölümden dönmekle de kalmamışlar geri geldiklerinde öte Dünya hakkında bilgilere de sahip olmuşlardı.
Öte alem deneyimi yaşadığını iddia eden bu şahıslar kendileriyle ayrı ayrı gerçekleştirilen görüşmelerde;
Gittikleri yerde kendilerini karşılayanları kırmızı mini ekose etek ve deri bustiyer giymiş, sağ ellerinde pamuk helva tutan ve sistematik bir şekilde yere düşmüş bir takım araç ve gereçleri domalmak süretiyle alıp başka yerlere koyan uzun bacaklı kişiler olarak betimlemişlerdi. Mekanın bir ada olduğunu ve çevresinin muhtelif alkol denizleriyle kaplı olduğunu, adanın herhangi bir bitki örtüsüyle kaplı olmadığını da belirten şahıslar, ada yüzeyinin tamamen yataktan meydana geldiğini ve her onbeş adımda bir milli piyango bayii olduğunu oynanan kuponların ise sürekli kazandığını da açıklamalarına eklemişlerdi.
Birbirinden haberi olmayan 3 hastanın 3’ünde de aynı şekilde geri bildirim alan hastane psikiyatristi Reşat Kulevari durumu uluslararası platforma taşıma gereği duymuş ve Oregon üniversitesi “Paranormal Aktivitiler” bölümünden Profesör Doktor Stephın Hendrik’e(Stephen Hendrick) durumu anlatan bir e-posta göndermiş. Hendrik ise e-posta ya yürü git gerizekalı diyerek cevap vermiştir.
Belgenin son kısmına geldiğimizde Kulevari ve Hendrik arasında bundan sonra e-posta trafiği yaşanmadığını daha ziyade ara ara twitter üzerinden birbirlerine laf soktukları görülmüş. Ancak biliniyor ki daha sonradan çok iyi arkadaş olmuşlardır.
Hastane raporuna iliştirilmiş polis raporunda; ikilinin hayatlarının son günlerinde Tophane’de birlikte nargile içtikleri ve görgü tanıkları tarafından olayın doğrulandığı yazmaktadır.
Unutmayın ki bugün bile ikilinin elele tutuşmak süretiyle kendilerini neden çatıdan attıkları hiçbir zaman açıklık kazanmamıştır.
Bazı çevreler açık bir dille söylemeseler de işaret etmişlerdir ki; eşşsiz güzellikteki öte Dünya hayali her ikisini de bu sığ ve tatsız hayattan uzaklaştırmıştır. Kulevari’nin 5 yıl önce eşinden ayrıldığı ve Cicoz adlı kedisiyle yaşadığı, Hendrik’in ise ölen kedisi Simona’dan sonra girdiği bunalımı atlatamadığı haklarında bilinen son gerçeklerdir.

0 yorum:

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB