Ofis içi Kullanıma Uygun Nizami Yoldan Kafayı Bulma Tarifi

24 Mayıs 2011 Salı 3 yorum

Merhabalar herkese. İşte yine çok işlevsel çok kullanışlı başka bir konuyla daha tekrar birlikteyiz. Konumuz ofis içi kullanıma uygun nizami yoldan kafayı bulma tarifi. Evet şimdiden herkesin heyecanlandığını hisseder gibiyim. O halde başlayalım...
Not:(ciddi not) Aşağıda belirtilen tarifi denemekte serbestsiniz ancak rica ediyorum ölüp geberip başımı belaya sokmayın, zira karışım metabolizmanızı, kalbinizi, kan basıncınızı fazlasıyla hızlandıracak olup alışkın olmayan bünyelerin AGD(damı dötü dağıtması) riski taşımaktadır. Götüne güvenmeyen yarım hatta çeyrek dozla başlasın hiç güvenmeyen gitsin entari giyip adaçayı içsin.
Alkolsüz ofis içi mutluluk tarifi 2 kişilik, Malzemeler:
Kurukahveci Mehmet Efendi Kahvesi - 100gr folyo ambalaj yarısından fazlasını bitireceğiz bunun, bize ortalama 85gr lazım... ya da koyun hepsini gitsin geri kalan 15 gramı kotumuza mı süreceğiz di mi?
8 adet Pharmaton yumuşak jel kapsül (Bilmeyenler eczaneye sorsun kendisi ginseng içeren bir multivitamin kombinasyonudur)
1 kutu Redbull 250 ml - Bildiğiniz Redbull
5 Aspirin 500mgr x 5 –Bildiğiniz Aspirin
5 sallama poşet Yeşil Çay - Doğadan marka olsun güzel onunkiler
Evet şimdi karışımı hazırlama kısmını çok hızlı anlatıyorum;
8 adet pharmaton yumuşak jel kapsülü bıçak yardımıyla kesip içeriğini bir bardağa akıtın, daha sonra ezip toz haline getirdiğiniz aspirinleri de bu bardağa ekleyin. Karışımın üzerine 1 kutu Redbull’u dökün, en sonda 3 sallama yeşil çay poşetini karışıma ekleyin. Malum karışım soğuk o yüzden bırakın yeşil çay demlensin. Karışımımız iyice demlendiğinde tadına bakınız inanın kötü değil Redbull kurtarıyor durumu.
Dikkat: Bu bardağı kafanıza dikmeniz durumunda panik atak, kalp ritim bozukluğu, ani ishal olma gibi vakalar kaçınılmazdır. Lütfen bardağın hızlı tüketiminden kaçınınız. Bardağın çocuklardan uzak tutulması gereğini hiç söylemiyorum bile. Zaten çoluğu çocuğu olupta hala bunlarla uğraşan varsa onun da aklına ayrıca tüküreyim. Ayrıca içecek, adı üstünde içecektir içilmesi gerekir, solüsyon yapılıp alnın ovulması, pamuğa sürülüp köte sıvanması sonuç vermemektedir.
Neyse karışımımız hazır beklesin biz kahveye geçelim.
Türk kahvesi yapmayı bilmeyen yoktur işallah varsa da öğrensin görüldüğü gibi sadece gelin olacak kızların işine yaramıyor. Türk kahvesi paketini sakince açın, sakin açmanın tarifle hiç alakası yok, karışımı içtikten sonrası son sakin hareketleriniz olabilir tadını çıkarın diye böyle söylüyorum. 100 gr kahveden kendinize güzel bir kahve yapın yaklaşık yarım bira bardağı su ister, cezveyi ona göre ayarlayın. Kahve piştikten sonra az önce yaptığımız karışımı 2 eşit miktara bölüştürüp su bardaklarına koyunuz. (Karışım malum iki kişilik) Aynı şekilde 100 gramdan yaptığımız benim şahsen gergedan avcısı adını verdiğim yoğun kahvemizi de aynı şekilde 2’ye bölüp servise hazır hale getiriyoruz.
Bakınız içim tekniği çok önemli karışım kahve ile beraber tüketilmeli! Karışım asla önce yada sonra sona ermemeli . Kahvenin son yudumuyla birlikte karışımın da son yudumu bitmeli.
Şimdi etkilere gelelim, bunu da yazalım ki oğlum içtik içtik anuna koyduk ortalığın demeyin. Adam olun sorumluluğunuzu bilin ona göre yapın, ya da yukarıda dediğim gibi, gidin dantelli don giyip kuşburnu için.
Şimdi... kahve ve karışımın kana karışma hızı yaklaşık 1 dakikadır. İçtiğiniz andan itibaren tatlı bir sarhoşluk hali haiz olur. Görüş açınız aniden artar, erkeklerde pipi kalkması kızlarda kuku yanması baş gösterir. Ardından alttan yukarıya doğru bir ateş basması başlayabilir işte bu nokta çok önemli zira burda hueytt diyerek ofis içinde koşturmaya başlayabilirsiniz, olmazzz bakın bir daha söylüyorum lütfen böyle şeyler yapmayınız, ehli olmayan kişiler kullanmasın efendim. Karışımın iki aşamalı bir etkisi vardır ilk etki ki biz(ben ve kolombiyalı bilim adamları) buna “atıl kurt” evresi diyoruz 6 saat kadar sürer ikinci etkiyse “otur kurt” evresidir ki bu da bir o kadar sürer. İsimlerinden de anlayacağınız şekilde ilk evre pek bir atik, güleç , hareketli geçer, karışımın etkisinin son bulmaya yüz tuttuğu ikinci evreyse daha çok bir yatak olsa da yatıp gebersek modunda geçecektir.
Sayın okurlar yazımın sonuna geldiğim bu kısımda bir kez daha hatırlatmak isterim ki burada tarifi verilen şey bir diyet yemeği, bir ödem söktürücü efendime söyliyeyim bir ciğer açıcı değildir. Teknik uygulama alanı itlik, çakallık ve çekilmez ofis ortamlarının çekilir duruma getirilmesidir. Malum işyerlerimiz evlerimiz gibi değildir ki bizler kedimizi sevelim ve hayat daha güzel bir olsun.

3 yorum:

  • Adsız dedi ki...

    Kardeş bunların hepsı kaç paraya maal olur? yada daha kıyak yöntemler varmıdır

  • ewsdfef dedi ki...

    Mrb bu kadar vitaminin enerjinin nasil kafa yaptigini merak ediyorum ayni zamanda denemek istemiyorum cunki cok zahmetli, bana daha kolay yontemler lazim mesela en son elektronik sigaranin sivi haznesine alkol katmayo dusundum ama basarisiz oldu, alkol almakta zor sevmiyorum

  • Adsız dedi ki...

    Okurken kalp krizi geçirdim amk bide yapıp içsem boyut değiştiririm herhalde. Not: yapmayın böyle şeyler kok çekin daha temiz.

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB