Kadın Poposu

6 Mayıs 2011 Cuma 2 yorum

Herkese merhabalar.
Bugün bir bilinmezi daha bilinir edip gerçeklere ışık tutacağız. – Gerçek anlamda bir ışık tutulması malesef olası değil çünkü konumuz kadın kalçası , daha doğrusu erkek hayatında kadın kalçasının yeri ve önemi. Pek çok kez şahit oluyorum eminim sizde olmuşsunudur , kadınlar kendi aralarında konuşurlar bu adam bu çirkin kadında ne buldu diye. Cevap işte ortada yani ortada değil arkada, yumuşak ve sevilesi...
Unutmayın deneyler göstermiştir ki normal bir insan erkeği tam 3.5 dakika nefesini tutabiliyorken, popo düşünmeden ancak 35 saniye dayanabilmiştir. Bu nedenledir ki popo erkeğin yaşam döngüsü içinde oksijenden iki üst kademe de yeralır ki bu kademede aynı zamanda pipi de yer almaktadır. Pipisiz bir erkek nasıl ki erkek sayılamazsa, poposuz kalmış bir adam da yarım adamdır.
Yine ingiliz bilim adamlarının yaptığı bir araştırma göstermiştir ki, erkek intiharların yüzde 95’i çin de gerçekleşmektedir. Başta sebep anlaşılamamış olsada sonradan farkedilmiştir ki ülke kadınlarının yetersiz pirinç beslenmesi neticesinde popo kaliteleri yerlerde sürünmektedir. Düz ve dar olarak nitelendirdiğimiz bu popo türü tıpta kripton görmüş süpermen sendromu olarak karşımıza çıkar. Sonuç mutlak ölümdür. Bir başka araştırmaya göreyse antropoz belirtilerinin – (bilmeyenler cahiller için söylüyorum erkek menapozunun) çevre popo popülasyonunda yaşanan ani düşüşler neticesinde şiddetle artış göstermesi gerçeğidir.
Örnekler çoğaltılabilir ancak gerek yoktur zira tarihte de çok sayıda sosyo-poponomik olaylar baş göstermiştir. Arkeologlar tarafından yapılan karbon monohidrit 997 testi sonucunda Spartalı Helena’nın köt çapının normal bir kadından yaklaşık 2.8 kat daha geniş olduğu ve yapısının oyun hamuru kıvamında olduğu tespit edilmiştir. Bu ölçüdeki bulgular kutsal kitaplarda adı geçen huri, diye nitelendirilen melek formlarının ölçülerine tıpatıp uymaktadır. Mısır tarihinde de aynı örnekler söz konusudur. Dünyanın en güzel kadını olduğu dile getirilen Kleopatra’nın mumyası üzerinde yapılan testler aslen belden yukarsının hiçte birşeye benzemediğini ancak ve fakat büyüleyici bir köte sahip olduğu gerçeğini gözler önüne sermektedir. Ayrıca paleograflar kuzey doğu arap yarım adasının güneyinin çaprazında bulunan yazıtları incelediklerinde “kleo” kelimesinin mükkemmelden daha mükemmel anlamına geldiğini öğrenmişlerdir. “Patra” ise günümüze hemen hemen hiç değişmeden gelmiş bildiğiniz popo’dur.
Araştırmalar neticesinde açıkça görülmüştür ki savaşlar köt yüzünden çıkmıştır.
Tarih ve modern biliminışığında görülmüştür ki ;
Bir kadının güzel olması ancak ve ancak poposunun güzel olması ile ölçülebilir. Bakın dikkat ettiyseniz poposunun da demedim. Poposunun güzel olması dedim. Bu demek oluyor ki kadının gerisi çirkin olabilir yeterki kase endamlı olsun. Gülü seven dikenine katlanır erkek bir yol bulur o kadını sever. Kadın güzel değilse bile o artık güzelleşmiştir. Onun için savaşlar kazanılır, tahtlar terkedilir, deli olunur, yollara düşülür.
Bu gerçekler tek birşeye işaret ederü;
Erkekler muhteşem karmaşık yaratıklarıdır. Eğer bir kadın bir erkeği gerçekten anlamak istiyorsa mutlaka tarih ve bilime ilgi duymalı. Şekil uzay yeteneği kuvvetli olmalıdır.
Ancak bir erkeğin bir kediye sevgisini anlamak istiyorsanız, kedinin küçük şirin gözlerine bakmak yeterlidir.

2 yorum:

  • king konshantin dedi ki...

    eski gayrimeşruların argosunda önde gelen kelimelerden birisi mihrap(kalça) yerinde'dir.Yerinde olan her mihraba 65.000.000 yıldır sdaygımız vardır.

    Diğeri argo sözcük ise mihrap geşe gittidir.(bu da dötü kaybetmek anlamındadır.)

    yani bu mesele göründüğünden daha derindir.

  • TURK dedi ki...

    yazıya istinaden devir kötü kolla Patrayı diye bir laf vardır ki o duruşa vuruş kaç kuruş gibi tekerlemelere kontra olarak kullanılır...

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB