Erkekleri Elde Etmenin - Tutmanın Yolları

26 Mayıs 2011 Perşembe 0 yorum

Selam. Evet sayın okurlar işte muazzam bir konuyla daha bereberiz, konumuz özellikle bayanları mutlu edecek türden. Konumuz “erkekleri elde etmenin ve tutmanın yolları”. Konu çok derin tabi ama ben burada size başlıca kuralları vereceğim.
Pek çok güzel kızımız öğle tatillerinde masama gelip soruyor, beğendiğim bir yiğit var nasıl onu götürebilirim yada mevcut yiğidimle aram iyi değil bunu nasıl düzeltebiliriz diye.
İşte açıklıyorum;
Bir erkeği elde etmenin ve tutmanın tek yolu en büyük yerlerine hitap etmektir. Ve unutmayın ki sağlıklı bir erkek vücudunda fiziksel gerçekliği olsun olmasın en büyük yer pipidir. Biz onun doğrultusunu pusula sayarız, o bizim için kutsaldır. O ne derse o olur. Yani pipiye hitap ediniz bu bir, bunu bilmeyen hanım kızımız yoktur zaten, varsa da lütfen yazıyı kapatıp ip atlamaya gitsin zira yaşı burada yazılanları okumak için yeterli değil. Gelelim ikinci en büyük yere, aslında bu yer biraz tartışmalıdır zira pipi ile aralarında büyüklük savaşı vardır ama biz onu yine de ikinci sıraya koyuyoruz. Peki nedir bu? Tabiki “ego”. Pipiye ve egoya hitap etmek suretiyle erkeği kontrol altında tutabilen kadın yeryüzünün efendisi olur ve mutlak hakimiyete kavuşur.
Örnek veriyorum ama “pipiye hitabet” kısmına değinmiyorum zira bu, kadının içinden gelmesi gereken bir noktadır öğretilemez. Konu büyük mevzu derindir. Bakın tekrar dile getiriyorum erkek kişinin egosu Güneşin çapından büyük olup pipisinden küçüktür. Varın siz hesab edin nasıl bir şeyle uğraştığınızı. Burda uzun uzun kot pantalon modelleri, çoraplar, oturuş ve sevişme pozisyonları gibi noktalara değinmeyeceğim. Ayrıca bunlar “göze hitaptır” gibi bazı yorumlar oluyor tamamen yanlış! Göze hitap diye bir amaç yoktur. Göze hitap, pipiye hitabın sadece altkoludur.
Ego kısmınınsa üzerine hassasiyetle eğilmek gerekir. Aslında ilkine doğru eğilinse daha heyecanlı bir yazı olurdu ama efendiliğimi bozmuyor devam ediyorum. Bakın olay aslında çok basit, erkekler çok kırılgandır canlılardır. Kadınlardan iyi olmayalım biraz da arızayızdır. Birşey istiyorsak lütfen duymadan, bilmeden, anlamadan bile onaylayın yaparım tabi canım nasıl istersen deyin. İstek saçma sapan kabul edilemez bile olsa kabul edin zira ilk tepki olarak karşı çıkış bizi sinirlendirir(aslında çok üzerde biz öyle gösteririz) Biz ki yüce bir soyun er kişleriyiz direnişe katlanamayız. Dediğim gibi yapıp ilk onayın ardından asıl düşüncenizi yavaş yavaş(yavaştan kastım imalarla direk kurulan cümlelere allerjimiz vardır) ortaya koyarsanız çok daha iyi verim alırsınız bizlerden. Zaten biz erkekler yukarıda dediğim gibi karar mekanızması olarak ilk etapta pusulamıza güveniriz aklımız daha sonradan devreye girer. Demem o ki sabredip zaman verirseniz her iki tarafta mutlu olacaktır. Ayrıca asla ve katha hiç bir şekilde, yanlışlıkla dahi kendisinden daha yakışıklı, şirin, seksi, tatlı vesaire başka bir eril canlı olduğunu/olabileceğini ima dahi etmeyin. Çok pis diş biler hırs yaparız her geçen kızın popsuna bakarız ona göre.
Erkekler en güzel evin, arabanın kendininki olmadığını bilir ama bu durumundan sizin haberiniz olmamalı. Size göre en güzel en lüks araba, ev adamınızın malları olmalıdır. Örnek yolda giderken pahalı spor bir araba gördünüz araba gerçekten muhteşem, çok beğendiniz ve yanlışlıkla “vay be” falan gibi rekleksif bir ünlem ağzınızdan koptu. Bittiniz. Sakın bu hatayı yapmayın çünkü erkekler için binek araçlar, erkeklerden ayrı düşünülemeyen makinelerdir. Otomatik olarak arbaya “vay be” demeniz onun gözünde sürücü içinde vay be dediğiniz anlamına gelir. Büyük yanlışlıktır. Örnekleri uzatmaya gerek duymuyorum zira akıllı kızlar para pul meselelerinde de artık nasıl davranması gerektiğini sanıyorum ki artık anlamışlardır.
Ha bana sorarsanız bu kadar çile, elin bir tane kıllısı için çekilir mi diye, bence çekilmez. Bence aklı başında olan kimse çekmez ama görüldüğü üzre kadınlı erkekli garip bir türüz bu sebeple çekmek isteyecekler ve çekenler bol miktarda mevcut. Allah hepimize akıl fikir, kolaylık versin diyor bu meseleleri geride bırakıp kedimi sevmeye gidiyorum. Kadınları elde etmek için ne gerektiğini size başka zaman anlatırım. Kendinize iyi bakın.

0 yorum:

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB